Sivustoamme päivitetään, osa sivustosta poissa käytöstä

Koivuvaseliinin ja koivutisleöljyn vaikutus on tehokas hiuspohjan, isojen iho- ja taivealueiden sekä jalka- ja kämmenpohjien kuntoutuksessa. Kokeile myös hiertymiin, kovettumiin, haavaumiin ja rohtumiin.

Koivuvaseliinia valmistetaan kolmea eri vahvuusastetta: mietoa, vahvaa ja extra vahvaa. Koivutisleöljyä on saatavana mietona ja vahvana. Käyttöä aloitettaessa suosittelemme Mietoa tai Vahvaa Koivuvaseliinia erittäin kuivan ja kutiavan ihon kuntoutukseen. Hiuspohjan kuntoutukseen suosittelemme koivutisleöljyä ja kämmenpohjille, jalkapohjille sekä taivealueille koivuvaseliinia.

Pienille lapsille ja hyvin herkkäihoisille suosittelemme koivutisleöljyn laimentamista kylmäpuristetulla rypsiöljyllä ja valkovaseliinin lisäämistä koivuvaseliiniin. Charcoal Finland Oy valmistaa miedonnettuja tuotteita asiakkaille myös erikoistilauksena.

Tuotetta levitetään ihottuma-alueelle 1-3 kertaa vuorokaudessa, kuitenkin enintään 25% ihon kokonaispinta-alasta kerrallaan. Vaikutusaika 0,5 - 12 h, jonka jälkeen normaali saippua- tai shampoopesu.

Käyttäjäkokemusten perusteella lämmön on todettu parantavan tuotteen tehoa, mikä näkyy mm. sarveiskerroksen ohenemisena ongelma-alueilla. Tuotetta kannattaa kokeilla saunomisen yhteydessä, jolloin vaikuttavat aineet imeytyvät ihoon lämmön vaikutuksesta nopeammin. Tällöin myös tuotteen vaikutusaikaa voidaan lyhentää.

Huom! Kortisonivoiteiden samanaikainen käyttö heikentää koivutisletuotteiden vaikutusta.

Koivutisle on ympäristöystävällinen luonnontuote

Iho-ongelmien hoitoon on käytetty jo kauan kasveista saatavia öljyjä. Monen pitkään käytössä olleen lääkeaineen taustalta löytyy rohtona käytetty yrtti, vuosisataiset käyttökokemukset ja perimätieto.

Koivutisletuotteet ovat tutkittuja ja turvallisia luonnontuotteita. Koivutisle on kotimaisesta koivusta hapettomassa tilassa lämpökäsittelyn seurauksena syntyvä öljymäinen neste. Koivutisle valmistetaan Charcoal Finland Oy:n patentoimassa suljetussa kuivatislausprosessissa. Valmistusprosessin seurauksena ei synny haitallisia päästöjä maahan, veteen eikä ilmaan.

Koivutisleeseen käytetty koivu on pieniläpimittaista koivupuuta. Raaka-aineelle on omat sopimustoimittajansa. Koivuraaka-aineen alkuperä ja kasvuolosuhteet voidaan selvittää ja jäljittää tarvittaessa korjuupalstalle saakka.

Tuotteissamme vaikuttava ainesosa on erotettu koivutisleestä ja sekoitettu valkovaseliiniin tai kylmäpuristettuun rypsiöljyyn.